Man met zes vrouwen koopt bed van zes meter breed en maakt s*ksschema (Beeld)

Net binnenapr 29 2023, 12:40
Een man met zes vrouwen heeft een bed gekocht waar hij en al zijn partners tegelijkertijd in passen. Het bed is maar liefst zes meter breed en volgens hem heeft hij het in elkaar gezet, zodat zijn partners hem niet meer kunnen dwingen om op de grond te slapen. Ook stelde hij een speciaal seksschema op om er zeker van te zijn dat al zijn vrouwen aan hun trekken komen. Dat bleek uiteindelijk echter niet zo goed te werken.

Man met zes vrouwen

De man met zes vrouwen, genaamd Arthur O Urso, had ooit negen vrouwen, maar scheidde vorig jaar van vier. Hij voegde een 51-jarige 'cougar' toe aan zijn harem, waardoor hij met zes vrouwen overbleef. Om er zeker van te zijn dat iedereen in bed past, heeft hij zo'n 100.000 euro uitgegeven aan een bed van zes meter. Volgens hem kostte het hem 15 maanden, 950 schroeven en meer dan tien man om het bed in elkaar te knutselen.

Bed van zes meter

Over wat er dan gebeurt in dat gigantische bed is Arthur heel duidelijk: "Ze willen allemaal ten koste van alles mijn seksualiteit bevredigen'', vertelde hij. ''Ze maken er graag hun doel van. Ons seksleven is echt leuk en plezierig, en aanvankelijk probeerde ik seks op afspraak te hebben. Maar het volgen van een tijdschema gaf veel problemen en soms had ik het gevoel dat ik seks moest hebben vanwege het schema, en niet voor het plezier. Bij andere gelegenheden had ik seks met de ene vrouw terwijl ik aan een andere dacht."

Bekijk de beelden

Bekijk hieronder enkele beelden van de man met zes vrouwen en een video waarin Arthur vertelt over zijn opvallende lifestyle.
schermafbeelding 2023 04 29 om 123351 870x1024
schermafbeelding 2023 04 29 om 123723 1024x1001
Meer over meerdere mensen in hetzelfde bed...
Bron, beeld: Instagram
"}])