ontwerp zonder titel 5

Mannen met een grote neus hebben een grote P**el? Onderzoek toont resultaat!

Net binnenaug 19 2022, 16:26
Ze zeggen wel eens dat als een man grote voeten heeft, dit betekent dat hij ook een groot geslachtsdeel heeft. Het is echter al een beetje algemeen bekend dat dit meer een fabeltje dan een feit is. In het Duits en ook in het Engels, wordt de vergelijking met een groot geslachtsdeel ook gemaakt als een man een grote neus heeft. Maar betekent een grote neus echt dat je ook een grote penis hebt?

Feit of fabel?

Om te achterhalen of de grootte van de neus van een man echt iets te maken heeft met de grootte van de penis, is er onderzoek gedaan bij 126 overleden mannen in Japan. Hierbij werd vier jaar lang de penis van mannen tussen de 30 en 50 jaar gemeten. De metingen vonden allemaal maximaal drie dagen na het overlijden plaats. Hierbij werd er wel degelijk een verband gevonden tussen het hebben van een grote neus en het hebben van een grote penis.

Des te groter de neus van een man...

“Deze studie is de eerste die een verband vindt tussen penislengte en de grootte van de neus, maar er zijn alleen Japanse lijken onderzocht'', stelden de wetenschappers. ''Ook snappen we niet waarom er een verband is. We vinden het daarom een interessant onderwerp om verder onderzoek naar te doen”.

Penisplant:

Over penissen gesproken. In ons eigen land staat de penisplant tot bloei. Bekijk hieronder de video.
Bron: Welingelichte Kringen Beeld: Unsplash