screenshot 7 12 2022 15 34 03

Zorgen om onherkenbare Matthijs van Nieuwkerk "Lijkt wel zwerver" (FOTO)

Net binnenaug 07 2022, 15:13
Matthijs van Nieuwkerk is voor het eerst gezien na de grote media ophef over hem en de beschuldigingen van wangedrag achter de schermen. En hij is niet meer te herkennen.

Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs is te zien op de cover van de nieuwste Story, een paparazzo betrapte hem in het openbaar en maakte de beelden. De presentator van DWDD leeft tegenwoordig volledig teruggetrokken op het erf van zijn woonboerderij in het Gelderse Eefde. BN'ers fotograaf Edwin Smulders spotte hem echter.
Te zien is hoe Matthijs en vriendin Martha in hun nieuwe Porsche Macan thuiskomen na het boodschappen doen bij Albert Heijn. Edwin meldt erbij: “Dat de gevallen tv-ster zich momenteel gedraagt als een kluizenaar, is hem ook wel een beetje aan te zien”

Onherkenbaar

Mensen zijn geschrokken van zijn uiterlijk dat ze niet van hem gewend zijn.. “ Geen koket getoupeerd kapsel meer of kekke geruite broeken. Matthijs heeft met zijn woeste baard tegenwoordig meer weg van Swiebertje"

Hieronder de cover met Matthijs:

044051x0

De verse Story, die nog amper dicht kan van al het nieuws, zoals de demetamorfose van de gevallen Matthijs van Nieuwkerk (😳), de jarige Amalia (💐) die volgens een ooggetuige solo (met haar bodyguard) naar Wenen vloog, en Sjinkie verleid door model Chanti na zijn relatiebreuk 🥂

Image
25
Reply

Eerste statement gelekt van Matthijs

via story, twitter
"}])