Maxime Meiland had 'erotische plannen'

Net binnenjul 22 2020, 19:10
Maxime Meiland is momenteel vooral druk met haar eigen ( ? ) kledinglijn, maar dit blijkt niet haar eerste onderneming. Een paar jaar geleden was de dochter van Martien namelijk met iets heel anders bezig...

Maxime's webcamsite

Uit onderzoek van weekblad Party en Shownieuws blijkt dat Maxime pikante ambities had vroeger. In de zomer van 2017 begon de 24-jarige namelijk een eenmanszaak en liet zij deze registeren onder de naam 'Divine Live'. Volgens gegevens van de Kamer van Koophandel ging het hier om een 'erotische webcamsite '. Op de Facebook-pagina van het bedrijf is te lezen hoe er werd gezocht naar 'modellen met een mooie en verzorgde uitstraling'. Vader Martien zou haar hebben geholpen met de zoektocht naar modellen en daarnaast hebben moeder Erica en zus Montana de Facebookpagina geliked.

Korte levensloop

De levensloop van het bedrijf was van korte duur, want 2 jaar later op 7 juni 2018 werd het weer uitgeschreven bij de KvK. Volgens Shownieuws lijkt het er daarom sterk op dat er uiteindelijk niemand als webcamgirl voor Maxime heeft gewerkt.

Maxime reageert

Wanneer Maxime om een reactie wordt gevraagd, bevestigt zij het bestaan van het bedrijf. De blondine zegt geen commentaar te willen geven, maar voegt er wel aan toe: “Het is bij de inschrijving gebleven, nooit iets meegedaan.”