'Mbappé verbreekt contact Rose Bertram!' Rose gespot met 'nieuwe vlam' thuis bij Diddy

Net binnensep 01 2022, 13:22
Sinds zij en Gregory van der Wiel uit elkaar zijn, is Rose Bertram het onderwerp van de dag. De jonge moeder is zo omringd door beroemdheden dat ze niets even lekker privé kan doen. Haar hele liefdesleven (of de geruchten daarover) staan in de juicekanalen. Zo kwam onlangs al naar buiten dat ze een relatie zou hebben met topvoetballer Mbappé. Nu blijkt hij er alweer klaar mee te zijn en wordt Rose gelinkt aan een nieuwe vlam.

Mbappé verbreekt contact

Volgens Juicechannel zou Mbappé het contact hebben verbroken met Rose, ondanks dat er eerder deze week geruchten naar buiten kwamen dat Rose Betram een kindje zou willen van de voetballer. Op nieuwe beelden is te zien hoe ze losgaat op een feestje van Diddy, waarbij ook zijn zoon Quincy aanwezig was.

Nieuwe vlam Rose Bertram

Het gerucht gaat dat Rose haar oog al op Quincy heeft laten vallen. Een snel staaltje social media research laat echter zien dat de twee elkaar nog niet volgen op Instagram.

Bekijk de beelden

Bekijk hieronder de Instagram Stories die gedeeld werden van Rose op het feestje van Diddy, met zijn zoon Quincy. Gezien alle juice die er de laatste tijd over haar naar buiten komt, heeft Rose er blijkbaar ook voor gekozen om haar Instagram tags uit te zetten, zodat ze niet continu getagd wordt in de posts.
image
image 1
Meer over het liefdesleven van Rose:
Bron, beeld: Instagram