Meisje in stukken verscheurd door haaien, Familie kijkt hulpeloos toe

Net binnenaug 01 2019, 00:47
Het verschrikkelijke tragische verhaal van de 21-jarige Amerikaanse Jordan Lindsey en haar nabestaanden heeft over de hele wereld voor verslagenheid gezorgd. De jonge vrouw kwam begin juni om bij een haaienaanval op de Bahamas.
Haar ouders hadden de moed in een interview te vertellen hoe ze haar laatste momenten hebben meegemaakt, en dat is een absolute nachtmerrie. “We wilden eigenlijk niet naar de Bahama's, maar ze hebben ons overtuigd” "De plek staat bekend om zwemmende varkentjes langs witte stranden. Ook is het een uitstekende plek om te snorkelen."
Haar vader vertelt:“Ikzelf, mijn twee zonen en de vriendin van Jordan, Gianna, zaten op een ander deel van het eiland. We waren aan het zwemmen bij het strand. Mijn vrouw, Kami en Jordan gingen snorkelen aan de andere kant van het eiland.”Tot plots een aantal haaien in de buurt kwamen. Rechterarm kwijt
Jordan schreeuwde het opeens uit. Kami, die enkele meters verder was dacht dat ze riep omdat ze een school dolfijnen zag. Toen ze zag dat het haaien waren, zwom ze snel naar haar toe.“Ze had het heel snel begrepen... Ze besefte het plots... Jordan schreeuwde het uit.” "In de seconden daarna hadden de haaien haar rechterarm al afgerukt. Ook had ze bijtwonden aan haar beide benen, haar linkerarm en op haar onderrug. Kami zwom als een bezetene en sleepte Jordan richting het droge." “En dan zei Jordan: ‘Mama, er komt nog een haai’ en beet hij in haar onderbeen.”
Jordan bloedde hevig en was niet meer echt bij bewustzijn. Ze werd in een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd maar daar kreeg de familie het slechte nieuws. “Ik ben binnengelopen” “en al wat ze konden uitbrengen was: ‘Uw dochter is niet meer’.” Bekijk hieronder in de video beelden van Jordan en haar familie die het hele verhaal vertelt:
Het bedrijf van de excursie gaat haaienspotters inzetten, om zulke tragedies voortaan te vermijden.