Mexicaanse Kim Kardashian (30) overleden na biloperatie BBL (Beelden)

Net binnendec 11 2020, 12:22
Heftig nieuws uit Colombia: Een bekend Mexicaans model overleden aan gevolgen van een biloperatie, het model stond bekend als de Mexicaans Kim Kardashian. Ze had meer dan 13 miljoen volgers op Instagram.

Mexicaanse Kim Kardashian overleden

Joselyn Cano is de naam van de Mexicaanse Kim Kardashian die op 7 december overleed. Hoewel het model enkele weken geleden is overleden, is het gisteren pas voor het eerst naar buiten gekomen. Er werd een uitvaartceremonie via youtube uitgezonden die anderhalf uur duurde. De 30-jarige Joselyn was niet enkel een influencer maar ook een modeontwerper.

Biloperatie BBL

Eerder deze maand reisde de Mexicaanse Kim K af naar Colombia voor de bekende biloperatie. BBL oftewel Brazilian Butt Lift, hierbij halen ze vet uit je buik weg en zetten ze het weer terug in je billen. Dit deed ze nadat ze voor dezelfde ingreep in de VS werd afgewezen. In Colombia kon ze terecht in het Medellin kliniek, wat ook een stuk goedkoper was dan in de Verenigde Staten.
Er zijn geruchten dat de befaamde biloperatie niet zo veilig blijkt te zijn, maar net zoals de Mexicaanse Kim K, kijken veel meiden daar niet naar. Zij willen gewoon een smalle taille en dikke billen, de risico's neem je er maar bij. Het is ook niet de eerste keer dat er iemand overlijdt aan de Brazilian Butt Lift. Maar liefst 1 op de 3000 overlijdt aan zo'n biloperatie. Hopelijk zet het de andere modellen en meiden aan het denken. De modellen gemeenschap is in ieder geval in shock van Jocelyn's dood.

Bekijk hieronder in de videos het nieuws, meer uitleg, herdenking en Joselyn:

5fdb92dc30d1e
Bron: AD.nl