michella

Michella Kox haalt óók keihard uit naar Dennis Schouten! "De man met de grote b*k!"

Net binnenfeb 09 2023, 12:22
Presentator Dennis Schouten krijgt niet heel veel steun. Van meerdere kanten laten mensen weten dat ze weinig empathie hebben voor hem. Eerder dit Boef dat en nu ook Michella. Ze neemt geen blad voor de mond.

Haalt uit

Michella Kox heeft de aflevering van Roddelpraat bekeken. "Ik heb Roddelpraat gekeken. Ik moest het even zien. Huilende Dennis. Ik denk ik weet niet wat ik zie. De man met de grote bek. Die iedereen belachelijk maakt. Zorgt dat iedereen ruzie krijgt. Die kinderen die dood zijn uitlachen en geloven."
De realityster heeft dan ook moeite om hem te steunen. "Lekker voor je. Ik heb er geen medelijden mee. Vind het heel erg dat hij in zijn gezicht open is. Ze hadden hem beter een blauw oog kunnen slaan", haalt Kox uit.

Wijze les

Ze probeert Dennis Schouten wel een wijze les mee te geven. "Ik ben ook kwal maar deze man is verschrikkelijk. Deze man is grenzeloos. Voor een beetje geld gaat hij over lijken en dit was bijna zijn einde. Laat dit een wijze les zijn van boven. Spot niet met geloven en erge dingen. Het komt terug, je ziet het.", laat Michella Kox weten.

Bekijk de video hier: