Michella Kox haalt uit naar verleidster Julia: 'Dan pak ik jullie allemaal!'

Net binnenaug 14 2019, 20:18
Niet voor de eerste keer is roddelqueen Michella Kox verwikkeld geraakt in een beef met deelnemers van Temptation Island. Deze keer haalt ze uit naar verleidster Julia, die volgens haar leugens vertelt.
Julia nam contact op met Michella om een boekje open te doen over Fabrizio, met wie ze na de opnames van Temptation Island VIPS een tijdje samen was. Fabrizio ging echter vreemd met Maithe, zijn huidige vriendin. Nu claimt Julia dat het allemaal leugens waren en voelt Michella zich gebruikt, zo vertelt ze aan Shownieuws .
“Ze heeft totaal geen spijt, want ze ontkent dat ze mij heeft benaderd. Maar ik weet niet hoe ik aan al die info kan komen en al die appjes van haar, haha”, aldus Michella Kox. “Daarom heb ik ook al die dingen online gezet, zo van: hoe kan dit dan?!”
“Ik weet dat toen zij me benaderd had, Fabrizio contact met haar heeft opgenomen om te kijken welke vriendin dat naar buiten heeft gebracht. Toen zei Julia tegen hem: ‘Nou, ik weet echt niet wie dat is?!’, vervolgt de 39-jarige realityster. “Ik zeg heel eerlijk, ik ben nog niet eens aan alles toegekomen. Ze heeft zoveel verteld! Dat ze vreemd waren gegaan, dat de zaak niet goed gaat, echt alles."
Volgens Michella brengt ze niet alles roekeloos over iedereen naar buiten en heeft ze wel principes, maar laat ze niet met zich sollen. “Normaal gesproken zou ik dat nooit doen. Maar als je mij gebruikt als je relatie kapot is en wraak neemt over mijn rug, dat vind ik niet tof. Dan pak ik jullie allemaal. Ik laat mij er NIET inleggen!”

Dit zijn screenshots van de berichtjes die Michella Kox van Julia kreeg: