Motorrijders opgepakt die met met 270 km/u over A16 raceten

Net binnensep 17 2020, 19:29
Een groepje motorrijders zorgde onlangs voor verbazing, nadat er beelden online verschenen waarop te zien was hoe ze in slechts 11 minuten van Breda naar Rotterdam raceten. Ze zullen zich echter moeten gaan verantwoorden aan de rechter voor hun stunt.
Het stukje A16 van Breda naar Rotterdam is 39 kilometer, een afstand waar je normaal gesproken zo'n 26 minuten over doet. De motorrijders wisten dit dus 15 minuten sneller te doen, wat betekent dat ze met meer dan 270 kilometer per uur over de snelweg raasden. Daar plaatsten ze vervolgens doodleuk een video van online.
Al snel verschenen echter berichten dat de politie ze op het spoor zou zijn, en daar lijkt weinig van gelogen te zijn. Nu was het dan ook de beurt van de politie om een filmpje online te zetten, waarop te zien is hoe de waaghalzen een bezoekje krijgen.
De politie kwam de motorrijders op het spoor dankzij een groot aantal tips die ze binnenkregen nadat ze een getuigenoproep deden. Ze worden nu verdacht van poging doodslag, poging zware mishandeling en het opzettelijk roekeloze rijgedrag.

Check de beelden van de stunt en de aanhouding van de motorrijders hier:

Bron & beeld: Rijnmond.nl, Youtube

Check ook:

"}])