screenshot 24 10 2023 11 01 07

Nederlandse bruiloft in Italië gaat volledig fout! Luxe hotel afgebroken: 15K schade

Net binnenokt 18 2023, 8:16
Bizar nieuws uit Italië over een Nederlands koppel dat hun bruiloft vierde in een luxe hotel. Het ging helemaal fout toen bezoekers te dronken werden, ruzie maakten en het hotel werd drastisch vernietigd. Het gevolg? Een verwoesting ter waarde van een duizelingwekkende 15.000 euro, zo meldt DenD.

Nederlandse bruiloft Italië

Het gebeurde allemaal in Villa San Martino, een vorstelijke Italiaanse herberg welbekend als huwelijks locatie. Voor het koppel zou dit het hoogtepunt van hun bestaan moeten worden, maar het liep uit op een tragisch schouwspel.
Aan het begin van de mooie dag verloopt alles gezellig, in een sprookjesachtige omgeving: het paar geeft elkander hun plechtige geloften. Als de nacht aanbreekt werd er gedanst, tot het dus begon minder gezellig te worden.

Luxe hotel afgebroken

Er werd veel gedronken door de bruiloftsbezoekers uit Nederland, maar door sommigen veel te veel, en liep het uit de hand. Kamers van het hotel werden verminkt, ze toonden geweld jegens de staf en plunderden de drankvoorraad. Chaos brak uit en de sfeer was zo verpest dat verschrikte aanwezigen besloten het feest achter zich te laten en te vertrekken.

15K schade

Politie werd dan ook gebeld door hotelpersoneel, getuige van de escalerende taferelen. Tegen de tijd dat de handhavers arriveerden, troffen ze verwoesting aan. De aangerichte chaos had een prijskaartje van maar liefst 15.000 euro. Camera's hebben de chaos opgenomen en de schuldigen aanwijzen die de schade moet betalen.

Bekijk hier de beelden

vignet ravagebruiloft
Bron: DenD