whatsapp image 2023 03 24 at 123753

Nicol heeft keiharde boodschap voor Peter Gillis "stop 'm waar 't donker is!"

Net binnenmrt 14 2023, 12:46
Nicol langverwachte verschijning op de KamaSutra beurs is een feit en PowNed ging natuurlijk langs om even te kijken. Ze verkoopt daar speeltjes en andere items uit haar webshop. Ook opvallend was de knalroze Fiat die bij haar kraam stond.
De presentator vraagt direct naar de auto en zegt direct dat hij op Instagram had gezien dat de Fiat die ze van Peter kreeg verkocht was. Hierop reageert ze dat het niet dezelfde auto is. "Dat is niet dezelfde als die van Peter. Die van Peter heb ik niet meer nodig, die mag hij lekker stoppen waar het donker is en waar die niet lekker zit."

Nicol op de KamaSutrabeurs

Verder laat ze zien dat er hutjes van een "gluurcamping" staan. Daar kunnen mensen dan seks in hebben en als je wil kan je dan meegluren. Ook zijn er een hoop contentmakers die met pikante content hun geld verdienen. Ze leggen uit dat ze dan naakte foto's van hunzelf delen op socials.
De presentator kijkt zijn ogen uit en krijgt zelfs een tongzoen aan het eind van de video. Hij waant zich oprecht in een soort walhalla van "mooie vrouwen", die hij lekkere wijven noemt. Nicol lijkt het ook erg naar zin te hebben en in haar element te zijn.
De Brabantse lijkt zichzelf helemaal te hebben gevonden in de seksindustrie. Naast het verkopen van seksspeeltjes en verdienen met pikante plaatjes leek ze zich thuis te voelen op de beurs. Het is nogal een ommezwaai van reality tv.

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: YouTube
"}])