screenshot 4 5 2023 11 32 52

Nicol Kremers doet oproep "Volg mij voor stoute dingen op Marbella"

Net binnenfeb 20 2023, 11:49
Nicol Kremers trekt zich weinig aan van de negatieve commentaren die ze krijgt over haar nieuwe carriere. Ze gaat er juist lekker mee aan de haal. Op het moment is ze namelijk op vakantie in Marbella. Daarom neemt ze de gelegenheid om zichzelf ook nog even op een nieuw platform te gooien. Als je haar nieuwe account volgt zal je "stoute content" tegenkomen.
De Brabantse filmt zichzelf terwijl ze een oproep doet. Blijkbaar zit ze nu ook op Snapchat premium. Als je haar daar volgt krijg je alle stoute dingen te zien die ze doet in Marbella. Dat zijn haar eigen woorden.
Snapchat is een app waarop je foto's en video's kan versturen die de ontvanger vervolgens maar 1 keer kan zien. Een perfect platform dus, als je spannende content wil delen. Van spannende content is Kremers overigens niet vies.

Nicol op Marbella

Onlangs stond ze op de KamaSutra beurs waar ze goodies uit haar online seksshop en meet en greets met zichzelf verkocht. Ook is ze actief op OnlyFans en Friends to Follow; twee platforms waar spannende content centraal staat.
Sinds ze uit elkaar is met Peter Gillis is Nicol niet uit de media weg te slaan. Het ene na het andere verhaal duikt over haar op en mensen blijven het maar interessant vinden. Het grappige is dat ze veel negatieve reacties krijgt, maar de aandacht alleen maar voor haar eigen succes gebruikt. Zo is ze nu al meerdere keren door PowNews geïnterviewd en was ze zelfs al bij RTL Boulevard te gast.
Ook de juicepagina's kunnen geen genoeg van haar krijgen. Ze hoeft maar een nieuwe post te doen en heel Instagram staat er vol mee. Vooral op haar moederschap krijgt ze veel commentaar. Volgers en kijkers vinden het ongepast dat een moeder zulke pikante content maakt en daar haar geld mee verdient.

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: Instagram
"}])