41261185 bsr agency

Nicolette van Dam en Bas Smit eisen Miljoenen van Coca-Cola

Net binnenapr 22, 16:09
Onlangs werd bekend dat twee influencers uit Nederland Coca-Cola hebben aangeklaagd voor een miljoenen bedrag. Het blijkt te gaan om twee BN'ers namelijk niemand minder dan Bas Smit en Nicolette van Dam. De twee die met elkaar getrouwd zijn eisen maar liefst 2 miljoen euro.

Coca-Cola miljoenen zaak

Het koppel meent dat ze niet zijn betaald voor een campagne klus die ze hebben gedaan voor het grote frisdrank merk. Het zou gaan om promotieactiviteiten op festivals in 2023. De afspraak zou via WhatsApp zijn gemaakt "Het ging om promotie op vijf evenementen, waarvan alleen het Belgische festival Tomorrowland in de zomer van 2023 doorging." aldus RTL Z.

Nicolette van Dam en Bas Smit

Nicolette is natuurlijk bekend als televisiepresentatrice, model en actrice, maar verdient veel met haar werk als influencer, samen met haar man Bas die ondernemer is. Bas heeft 845.000 volgers en Nicolette 926.000 volgers. De twee zouden samen 2,6 miljoen euro krijgen maar zijn niet betaald. Coca-Cola antwoordde met "We blokkeren de betaling tot alles is opgehelderd en we ons comfortabel voelen om verder te gaan." De medewerker zou inmiddels zijn ontslagen. "Er is vermoedelijk samengespannen met de medewerker, met wie ze de deal maakten. De drie zouden ook 'privé' met elkaar om gaan." aldus Coca-Cola.
Er mogen nu getuigen worden gehoord en het stel zou moeten bewijzen dat ze recht hebben op het geld van Coca-Cola. Coca-Cola: "De getuigenverhoren zijn onzin omdat niet alle negen getuigen direct betrokken waren bij de zaak."
Bron: RTL Z, Beeld: BSR AGENCY