screenshot 16 2 2023 13 16 35

Nicolleke is weer vrijgezel: "Nee ik heb geen relatie"

Net binnenjan 19 2023, 13:13
Zojuist was ons Nicolleke live op TikTok en bevestigde ze zelf dat ze "lekker vrijgezel" is. De Brabantse schone was in volgens juicepagina's alweer gespot met een nieuwe lover; Mike uit Schoonhoven. Nicol was tot voor kort te zien als de wederhelft van Peter Gillis. Ze zijn bekend van het programma Massa is Kassa.

Nicolleke is vrijgezel

Nicol Kremers, die Peter altijd Nicolleke noemde, leek de liefde alweer gevonden te hebben na de breuk. Ze was op date met ene Mike uit Schoonhoven. Mike heeft een eigen kapsalon en deed eerder mee aan Lang Leve de Liefde. Nicol zou van camping waar ze met Peter woonde afgetrapt zijn en met Mike op een luchtbedje achterin zijn zaak slapen.

Live op TikTok

Erg actief is Nicol niet op Instagram, maar op TikTok weet ze de live knop zeker te vinden. Laatst ging ze live in wat duidelijk de kapperszaak van Mike leek. Later ging ze ook nog een keer live met Mike samen. Vanochtend vertelde ze op live dat ze "geen relatie heeft" en "lekker vrijgezel is". Bovendien zei ze dat ze ook nog "van plan is dat voorlopig te blijven".

Bekijk de beelden hieronder:

screenshot 16 2 2023 13 10 04
screenshot 16 2 2023 13 09 47
Bron: TikTok
"}])