'Niels en Rosanna doen voor derde keer mee aan Temptation Island!'

Net binnenmei 27 2020, 12:48
Niels en Rosanna zijn hard op weg om Mr. en Mrs. Temptation Island te worden. Het koppel deed al twee keer mee aan de ultieme relatietest en als we Rosanna moeten geloven zijn ze in de volgende editie van 'VIPS' opnieuw te zien!
Hun eerste twee deelnames verliepen niet bepaald succesvol. Tijdens de eerste editie ging Rosanna de fout in met Alex, terwijl Niels tijdens hun tweede deelname de verleidingen van Fabiola niet meer kon weerstaan. Toch hebben ze er blijkbaar nog geen genoeg van gekregen.
Een jaar geleden vroeg Niels Rosanna ten huwelijk, maar voor het zover is zouden de twee hun relatie best nog een ultieme test willen geven, zo gaf de blondine vorig jaar al toe tegenover Shownieuws: “We horen zo vaak van mensen: ‘Wanneer doen jullie weer mee? Het was toen zo leuk. Het is wel mooi voordat we gaan trouwen om het nog even zeker te weten. Want de eerste keer ben ik fouter geweest, de tweede keer hij. En de derde keer? Tja..”
En dit moment zou nu wel eens aangebroken kunnen zijn! Op Instagram kreeg Rosanna de vraag: 'Wanneer gaan jij en Niels voor de 3e keer aan Temptation meedoen? Haar antwoord was kort maar krachtig: ‘Binnenkort.. ?'
rosanni 740x1307

Zo liep de het eerste Temptation Island-avontuur van Niels en Rosanna af:

Bron & beeld: Love & Reality, Flair.be

Lees ook: