screenshot 19 01 2022 14 16 08

Nieuwe aangifte The Voice! Oud-kandidate meldt zich!

Net binnenfeb 06 2022, 22:10
Schijnbaar is het schandaal rond The Voice nog lang niet voorbij zijn. Er zou een nieuwe klacht zijn wegens zedenmisdrijf. Een oud-kandidate gaat volgens Sébas Diekstra aangifte doen tegen een man die werkzaam was binnen de productie.

Nieuwe aanklacht The Voice

Sébas Diekstra, de advocaat die de slachtoffers vertegenwoordigt, deelde iets erg zorgwekkends op zijn Twitter. Volgens hem is er een oud-kandidate die een aanklacht zal doen tegen een man die in de productie werkzaam was. Dat zou betekenen dat het totaal aantal aangiften in de zaak op zes zitten.
'Er was eerder alleen melding gedaan van het betreffende zedenmisdrijf ', aldus Sébas Diekstra. Eind april maakte het Openbaar Ministerie bekend dat er een strafrechtelijk onderzoek wordt ingesteld rondom de aangiften van The Voice of Holland. "Een gedegen strafrechtelijk onderzoek naar de aangiften van cliënten is de enige juiste beslissing en doet recht aan wat hen is overkomen".

Lees hieronder het bericht van Diekstra:

screenshot 07 05 2022 04 00 22

Het OM meldde onlangs dat er al vijf aangiften waren gedaan tegen personen binnen TVOH. Daar komt binnenkort nog een aangifte bij van een oud-kandidate tegen een man die werkzaam was binnen de productie. Er was eerder alleen melding gedaan van het betreffende zedenmisdrijf.

OM Midden-NL
OM Midden-NL
@OM_MiddenNL

Strafrechtelijk onderzoek naar aangiften rondom The Voice Of Holland om.nl/actueel/nieuws…

8
Reply
Bron: Youtube, Twitter, Parool