Dit is de 'nieuwe' vriendin van Dave Roelvink; 'Ik had dit echt niet verwacht!'

Net binnenaug 13 2020, 14:36
Dave Roelvink zit op een roze wolk. De influencer is tot over zijn oren verliefd en deelt een foto van zijn nieuwe vriendin op Instagram. En... het blijkt om een oude bekende te gaan!
Denk jij nog wel eens verlangend terug aan je jeugdliefde? Dave blijkbaar wel! De 26-jarige DJ is weer samen met zijn jeugdvriendinnetje Jazzlyn, zo laat hij weten op Instagram. De twee maakten het in 2015 uit, maar hebben elkaar weer teruggevonden.

Totaal onverwacht

'De wonderen zijn de wereld nog niet uit' , laat Dave weten aan RTL Boulevard. 'Ik had dit niet verwacht en zij ook niet. Een gezamenlijke vriendin van ons heeft het aangewakkerd. Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten.'

Nog een keer proberen

Een dinertje bleek genoeg om het vuur weer te doen oplaaien, zo vertelt Dave. 'Het was als vanouds. Het was weer heel gezellig en we merkten dat we toch wel veel raakvlakken hebben en goed met elkaar overweg kunnen. En toen bedachten we; waarom proberen we het niet nog een keer?'

Eerste tattoo was Jazzlyn's naam

Verder vertelt Dave dat Jazzlyn zijn allereerste vriendinnetje was. 'Het was acht jaar geleden en we waren toen hartstikke jong. Mijn eerste tatoeage was zelfs haar naam, dus ik heb er nu dubbel plezier van', grapt Dave. Ondanks dat de relatie strandde in 2015 was Dave ervan overtuigd dat Jazzlyn 'de liefde van zijn leven' was. 'Ik zie ons in de toekomst trouwen en samen een kindje krijgen' , vertelde hij aan Story .

Bekijk een foto van de tortelduifjes hieronder:

Bron: RTL Boulevard, Instagram

Lees ook: