numidia reageert 2

Numidia ontkent slechte ervaring met Ali B! Verdedigt SPEC!

Net binnenjan 28 2022, 9:45
Eerder legde Ali B al zijn werkzaamheden neer bij zijn managementbureau SPEC. Er gingen geruchten rond dat medewerkers van het bedrijf, niet mochten praten over de misstanden bij The Voice. Dit werd al ontkent door SPEC en Numidia die onder zijn platenlabel valt reageert nu.

Numidia ontkent

Numidia ontkent de geruchten dat zij niet zou moeten praten. Dit laat zij weten via haar Instagram. Hierin laat zij weten dat zij zich direct na de beschuldigingen heeft uitgesproken over The Voice, omdat zij ook jonge volgers heeft. "Ik vind het belangrijk dat zij weten dat niemand het recht heeft je in een positie te zetten waar je iets moet doen wat je wil. Wat juicekanalen beweren klopt niet."
Hiermee doelt zij op het gerucht dat de medewerkers of mensen onder SPEC niet zouden mogen praten. Ze laat weten dat haar management haar volledig vrij laat. Ook zou niemand haar mond kunnen snoeren want zij zeg altijd wat ze zelf wil. Ze neemt het dan ook op voor hun. "Spec is meer dan een persoon voor mij. Er zit een heel team met mensen die keihard voor mij werken. Daarnaast wil ik benadrukken dat ik zelf geen negatieve ervaring met The Voice. Ook niet met Ali."

SPEC reageert

Het managementbureau SPEC heeft zelf ook op de geruchten gereageerd. "Iedereen bij SPEC. is vrij om te zeggen, denken en voelen wat hij/zij wil. Dat is altijd zo en dus ook in deze kwestie", laat een woordvoerder weten. "Zoals we gisteren in ons statement hebben kenbaar gemaakt heeft dit ook enorme impact op ons allemaal en moedigen we aan om veel in gesprek te gaan en blijven over dit onderwerp, zodat dit kan bijdragen aan een veilige situatie."

Bekijk haar verklaring hier

c8f22e3af8e04f02918c12db658ff47c0aaf8a650ae16afe01f331fbae7d0993 576x1024
Bron: Instagram @fawrynotsawry