screenshot 5 11 2022 11 53 09

Onthulling: Yasmine was GETROUWD tijdens deelname Temptation Island

Net binnenokt 20 2022, 12:06
Yasmine Pierards, bekend van Ex on the Beach en natuurlijk Temptation Island, was te gast in een podcast. Ze gooide tijdens EOTB hoge ogen nadat ze meerdere keren de andere dames in de villa liet kennismaken met haar losse handjes. De realityster doet in de podcast echter een nog schokkendere onthulling...

Yasmine Pierards

De mooie en goedgebekte Yasmine, maakte haar debuut in reality tv als verleidster in Temptation Island zo'n vier jaar geleden. Sindsdien is ze niet meer uit de spotlight te krijgen. Vooral haar attitude zorgen naast haar looks voor goede kijkcijfers. Ze kwam terug in het All Stars seizoen.

Onthulling

In de podcast vertelt Yasmine over hoe haar avontuur in reality tv begon: "Mijn vrienden hadden mij voor de grap ingeschreven. Ik wilde eigenlijk helemaal niet meedoen, maar ze bleven maar bellen. Ik kwam net uit een relatie, dus ik dacht ik er gewoon heen." De relatie waar ze het over had, ging over haar ex, met wie ze uit elkaar, maar nog wel mee getrouwd was.

Getrouwd

Over dat huwelijk heeft Yasmine het niet graag: "Ik was echt jong", zegt ze erover. "We kenden elkaar ook echt nog niet lang. En ik was jong en naïef. Ik ben toen van school gegaan, en toen is alles heel snel gegaan. Binnen het jaar waren we eigenlijk getrouwd, maar nog sneller waren we weer uit elkaar."

Scheiding Yasmine

Ze zat dus middenin de echtscheiding toen ze voor het eerst meedeed met Temptation Island. "Een scheiding duurt heel lang. En ik dacht, ik heb niks meer te verliezen dus ik ga gewoon.", aldus Yasmine.

Bekijk de beelden hieronder:


Bron: FemFem