Politie reageert op filmpje arrestatie meisje met wapenstok! Meer info bekend!

Net binnenjun 13 2019, 15:24
Er is meer bekend over de hardhandige arrestatie video die vandaag rondgaat van een meisje in Brabant. Daarin is te zien hoe een meisje zich verzet en de situatie escaleert.
Het gebeurde allemaal al een maand geleden in Kaatsheuvel, Brabant. Het ene meisje is 17 en de andere blijkt een vrouw van 47 uit Sprang-Capelle.
"De agent voelde zich hiertoe genoodzaakt omdat het duo zich hevig verzette. Onze collega heeft zoals gebruikelijk een geweldsrapportage opgemaakt, waarin hij het gebruikte geweld verantwoordt”,laat een woordvoerder politie weten. Waarom werden ze staande gehouden?
"Het duo zat zonder gordel om in de auto en werd aan de kant gezet. De 17-jarige bijrijdster begon hierop direct te schelden. Ze werd aangehouden voor belediging. De bestuurster van het voertuig begon zich vervolgens met de aanhouding te bemoeien en ze probeerde de verdachte te ontzetten. Ook zij beledigde daarbij de diender.”
"Ondertussen bleef de jongste van de twee zich hevig verzetten. De agent was daardoor genoodzaakt zijn wapenstok te gebruiken.” De dames zijn uiteindelijk aangehouden voor belediging, weerspannigheid en belemmeren van een aanhouding. ,,Na verhoor zijn ze allebei met een proces-verbaal op zak vrijgelaten.”
Hieronder de beelden: