Pommeline heeft levensgrote Fabrizio-tattoo op been laten weglaseren (Beelden)

Net binnensep 06 2019, 16:13
Pommeline en Fabrizio deden vol goede moed mee aan Temptation Island VIPS. Het pakte echter flink anders uit dan iedereen verwachtte en inmiddels zijn de twee definitief uit elkaar. Pommeline heeft dan ook de grote Fabrizio-tatoeage op haar been laten verwijderen.
Nog niet zo lang geleden leek het erop dat niets het geluk van het droomkoppel van Temptation Island in de weg zou staan. De twee werkten samen in de tattooshop van de Vlaamse Italiaan en hadden zelfs trouwplannen. Helaas bleek Fabrizio niet de ideale schoonzoon te zijn die veel mensen dachten.
De afgelopen tijd ging er een flinke beerput open over Fabrizio. Zo werd al bekend dat een geheim kind heeft, dat hij Pommeline bedroog met eerst zijn ‘Dancing With the Stars’-partner Margot Weeda en later Temptation Island-verleidster Julia, die hij korte tijd later ook weer bedroog, vermoedelijk met Lie van EOTB.
Voor Pommeline is het dan ook wel genoeg geweest en ze heeft haar 'eeuwige aandenken' aan Fabrizio, in de vorm van een tatoeage op haar been, nu laten weg laseren. Ze de deelde hiervan een foto op haar Insta Stories.
Pommeline Fabrizio-tattoo weglaseren