screenshot 16 07 2021 13 07 51

Prinses Ariane trekt de aandacht in speels jurkje "Waanzinnig!"

Net binnenfeb 05 2022, 22:12
Tijdens het verjaardagsfestijn van koning Willem-Alexander hadden we ruim de gelegenheid om de koninklijke familie te bewonderen. Zo ook onze buren in Duitsland. De Duitse pers richtte hun aandacht op prinses Ariane en merkte iets op.

Prinses Ariana

Tijdens Koningsdag was prinses Ariana in de spotlight bij de Duitsers. Haar looks en uitstraling worden allemaal helemaal omschreven. “ We kunnen niet om de looks van de vier dames heen, die aan de zijde van Willem-Alexander de straten van Maastricht tot catwalk hebben omgetoverd ”, begint de Duitse pers in de video. “ We wenden ons nu op de jongste: Ariane der Nederlanden.

Duitse pers

Ze staan helemaal versteld van haar kledingsstijl en noemen haar zelfs "Waanzinnig!". “ In een vergelijking valt op dat de vijftienjarige met haar chique, zakelijke kleding afwijkt van die van haar zussen .”
Volgens de pers draagt ze dit jaar een speelser jurkje en laat ze meer been zien. Zelfs haar groeispurt merken zij op, ze zou nu even lang zijn als Maxima. “Waanzinnig!”, besluiten ze.

Bekijk hieronder de video van prinses Ariane

Bron: Youtube, Telegraaf