rachel hazes facelift

Rachel Hazes pronkt met gloednieuwe auto! André reageert! "Hoop dat het jóuw deel van de erfenis is"

Net binnenfeb 12 2023, 11:34
De Hazes-soap blijft altijd nog daar gaan. Eerder werd Rachel Hazes door haar dochter Roxeanne voor de rechter gesleept. Hieruit bleek dat ze geen erfgename is, maar daar heeft ze lak aan want ze pronkt er nu ook nog eens mee.

Nieuwe auto

“Om heel eerlijk te zijn: mijn moeder liep hier vandaag over de gang en ze heeft een nieuwe auto gekocht en het eerste dat ik tegen haar zei: ‘Ik hoop wel dat je dat van jóuw deel van de erfenis hebt gekocht.’ Ik ga er zo mee om, snap je?”, dit laat André weten aan Shownieuws.
Welke auto het is, dat is nog niet duidelijk maar volgens Patty Brard ging het om een peperdure. “Rachel schijnt dus aangekomen te zijn bij de Ziggo Dome in een nieuwe auto die er niet om loog.

Geen erfgenaam

De vete tussen moeder Rachel en Roxeanne Hazes speelt nog steeds. Ze sleept haar moeder voor de rechter omdat ze geen erfgename zou zijn en informatiestukken achterhield over de erfenis van André Hazes Sr.
André Hazes Jr. houdt zich volledig buiten over deze kwestie en wilt dat ook zo houden. “Dat is ook echt dé manier voor mij. Ik ben er nog steeds buiten en ik maak er liever grapjes over, terwijl dat misschien iets heel raars is, maar ik wil alleen maar positief.”

Reacties

Veel volgers reageren op de video van RTL Boulevard en zijn ervan overtuigd, dat ze het bewust doet en dat ze iets aan het uitlokken is. “Ze daagt gewoon de boel uit. Net als met die kroket; alles voor de aandacht. En laten zien: ik heb overal maling aan, l*l maar", schrijft iemand.

Bekijk de beelden hier: