Rappers komen in opstand tegen coronamaatregelen: 'Wij zijn niet gek'

Net binnensep 21 2020, 18:43
Steeds meer mensen zijn klaar met de coronamaatregelen van de regering, daarom hebben verschillende rappers en andere artiesten zich gezamenlijk uitgesproken, door midddel van de hashtag #IKDOENIETMEERMEE.
Onder meer artiesten als Bizzey, Jebroer, Bollebof, Outsiders en DJ Chuckie plaatsen een video op Instagram, waarin zij uitspreken niet meer mee te doen met de maatregelen van de regering. In de bijgaande tekst wordt meer duidelijkheid, eerlijkheid en transparantie.
De verklaring van de artiesten luidt:
'Dit kan niet langer zo. Wij staan voor een goede volksgezondheid, maar de maatregelen rammelen aan alle kanten. Onze ouderen worden vergeten, onze economie staat op instorten, menselijk gedrag wordt strafbaar gesteld en hoe zit het met de toekomst van onze kinderen?
Wij willen duidelijkheid. Wij zijn niet gek. Wij hebben het afgelopen half jaar moeten toekijken hoe we steeds verder achteruit gaan. Daarom eisen wij eerlijkheid en transparantie.
Wat is het nut van niet-medische mondkapjes en de 1,5 meter? Hoe betrouwbaar is de PCR test en waarom stemt de overheid tegen een onderzoek? Waarom worden kritische artsen de mond gesnoerd?
Angst is de grootste onderdrukker van het immuunsysteem. Hoe kun je dan rechtvaardigen dat je mensen massaal bang maakt? Waar is de griep gebleven? Hoe dodelijk is dit virus? Dit is slechts een fractie van onze vragen.
De brandbrief die ondertekend is door 2555 zorgprofessionals ligt al in de Tweede Kamer. De petitie tegen de spoedwet is al 350.000 keer ondertekend.
Wij zeggen 'NEE' tegen alle maatregelen totdat de overheid het beleid controleerbaar kan rechtvaardigen.
Ben je het met ons eens? Deel dit filmpje en maak er één voor je eigen omgeving. Alleen samen krijgen we de overheid onder controle.'

Check de rappers die in opsatnd komen tegen de coronamaatregelen hier:

-Bron & beeld: Puna.nl, Instagram

Check ook: