Komt er een rematch tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor? 'Floyd wil vechten'

Net binnenaug 12 2020, 10:31
Komt er een rematch tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor? Dat zou zomaar eens kunnen, zo vertelt UFC-baas Dana White. In een interview met Yahoo Sport s verklapt hij dat de twee boksers met elkaar in overleg zijn.
'Floyd wil vechten en dat gaat waarschijnlijk ook gebeuren' , vertelt White. 'Luister, ik heb momenteel van alles aan mijn hoofd, maar Floyd en ik willen weer gaan samenwerken. We willen samen wat doen en gaan dat ook doen. Ik heb alleen wat meer tijd nodig ', vervolgt hij.

The Money Fight

Na een wereldwijde tour gingen McGregor en Mayweather op 27 augustus 2017 met elkaar het gevecht aan. Beide boksers verdienden miljoenen met The Money Figh t, zoals de battle als snel genoemd werd. Mayweather won uiteindelijk en verliet de ring met zo'n 280 miljoen dollar, McGregor nam 130 miljoen mee naar huis.

Eerst UFC-dubbelkampioen ooit

Dus toch geen pensioen voor McGregor? Misschien kan hij een herkansing tegen Mayweather goed gebruiken om zijn ego wat op te krikken. De 32-jarige bosker kroonde zich in 2016 tot eerste UFC-dubbelkampioen ooit na te hebben gewonnen van titelhouders José Aldo en Eddie Alvarez. Hij raakte zijn titels echter kwijt omdat hij ze niet verdedigde. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Bekijk de veelbesproken Money Fight hieronder:

Bron: Telegraaf, YouTube

Eerder leek Conor nog prima van z'n pensioen te genieten: