rico 1

Rico Verhoeven onthult heftige ruzie met vader! Reageert op ophef na grapje met Naomy

Net binnenapr 06 2023, 10:53
Rico Verhoeven heeft zijn verhaal gedaan in een diepte interview met Ilias van ParraTV. Bijna alles komt aan bod, zoals Badr Hari, UFC, zijn vriendin Naomy en ruzie met zijn vader.
Rico onthult o.a. in een van de heftigste onderwerpen van het interview meer over zijn tijd met zijn vader en hun ruzie, voor deze overleed in 2017. Rico’s vader was ziek aan Alzheimer en de wereldkampioen hoorde dat hij van plan was euthanasie te gaan plegen.

Rico Verhoeven ruzie met vader

De twee kwamen bij elkaar om alles uit te praten maar het mocht niet baten. Rico onthult dat hij zijn best deed om het goed te maken maar toen hoorde hij zijn vader over hem praten. En dat was niet leuk om te horen voor hem. "Het waren dingen die niet leuk waren. Dat was allemaal in die laatste week, dat was niet handig.”
Rico liet het er toch niet bij zitten en ging naar zijn vader toe: “Dan ben ik ook echt keihard, daarna heb ik gezegd ‘voor mij is het nu klaar’, voor mij ben je dan eigenlijk al dood.” Rico vindt het jammer dat het zo is gelopen: “Probleem is vaker in dit soort situaties, dat het allemaal ego is.”

Ophef na video met Naomy

Een ander punt waarover Rico praat is de kritiek op zijn filmpje met vriendin Naomy. Ze lieten als grap zien hoe hij haar met tape vastgebonden had om haar mond letterlijk dicht te plakken. Rico zegt dat mensen wel heel erg overdrijven met hun reacties en dat het best wat losser mag op social media.
Verder vertelt hij meer en geeft hij zijn mening over Marokkaanse fans, Conor McGregor, boetes, ruzies op de weg, zijn jeugd en veel meer.

Bekijk hieronder het interview, en de Naomy video die voor ophef zorgde:

Via YT
"}])