screenshot 16 11 2022 16 28 20

Rob Kemps (Snollebollekes) onthult groot geheim! "Ik ben het niet zélf!"

Net binnenaug 16 2022, 16:13
Rob Kemps van Snollebollekes heeft een geheim onthuld, waar al maanden over werd gespeculeerd. De geruchten gingen al een tijdje rond, en blijken waar.

Rob Kemps (Snollebollekes)

Volgens de vele verhalen zou Rob zijn liedjes bij Snollebollekes niet zélf zingen, maar iemand anders. Oftwel, zijn hele act is een playback en een beetje meebrullen. Rob geeft nu zelf tekst en uitleg.
Dj Patrick Kicken onthulde onlangs dat niet Kemps de bedenker is van Snollebollekes maar Jurjen Gofers, en wel tijdens carnaval 2013: ,,Er was zoveel vraag naar dat er een act omheen verzonnen moest worden”

Geheim

Dus werd Rob erbij gehaald. Kicken hierover: ,,In plaats van dit gewoon eerlijk erbij te zeggen werd overal de suggestie gewekt dat Rob Kemps de stem op die platen van Snollebollekes is, de zanger van de act. Maar dat is hij helemaal niet.”

Zingen

Rob Kemps geeft nu toe: ,,,,Ik zing niet zelf de platen in. Ik heb vanaf het begin gezegd: ik ben niet knap, ik kan niet dansen, ook niet zingen, maar ik breek wel de tent af. Daar heb ik nooit een geheim van gemaakt”, aldus Kemps in gesprek met Privé.
Jurjen en Rob zongen eerst samen maar dat werkte niet: "Daarom besloten we bij latere platen om Jurjen daar als lead-stem bovenop te leggen. En ik treed natuurlijk op met een orkestband. Maar met alle respect, dat doet iedere feestartiest.”
,,In ons genre, van De Gebroeders Ko tot Stef Ekkel, maakt iedereen daar gebruik van. Waarom? Omdat we niet kunnen zingen. Bij ons is het als volgt: Jurjen is de stem en met het optreden doe ik het zelf en is het een mix van ons beiden, samen met anderen.”

Hieronder de beelden en onthulling:

Via DenD, Telegraaf, Privé
"}])