Rodanya wilde kind bijna wég laten halen "Ik heb géén contact met de vader"

Net binnenjul 23 2019, 14:54
Temptation Rodanya maakte vorige week bekend zwanger te zijn. Grote vraag is echter: wie is de vader? Rodanya heeft op YouTube een Q&A gehouden en biecht een aantal dingen op.
Rodanya geeft in haar eerste vlog uitgebreid antwoord op vragen. Ze zegt dat ze twijfelde of ze het kind wel wilde houden. “Als ik heel eerlijk moet zijn heb ik wel even getwijfeld of ik het moest houden, of niet. Ook omdat ik niet een relatie zit en erg jong ben. Ik heb toen allerlei vragen op een rijtje gezet: kan je het, wil je het en ben je financieel stabiel en ben je niet afhankelijk van anderen. Op al die vragen was alle antwoorden: ‘ja’ dus als het je gegund is, waarom zou je het dan weghalen?”
Maar dan de vraag: Wie is de vader? “Die heb ik al zo vaak gehad, echt niet normaal. Ik snap dat mensen daar geïnteresseerd in zijn, maar ik kan jullie zeggen: het is niet de verleider, dat zeker niet.” “Totdat er ook duidelijkheid naar mij is.” Op dit heb ik geen contact met de vader." Hieronder Rodanya's eerste vlog: