russische miljonair

Russische Miljonair belooft 1 miljoen beloning voor arrestatie Poetin!

Net binnenfeb 06 2022, 10:27
Na de inval van Rusland, hebben veel landen sancties opgelegd. Dit heeft ook invloed op Russische burgers. Miljonair Alex Konanykhin biedt een 1 miljoen aan om Poetin achter slot en grendel te krijgen.

Beloning

De sancties raken ook de Russische miljonair. Hij heeft verschillende crypto-investeringen en is een tv-persoonlijkheid. Nu doet hij een opmerkelijke oproep en looft zelfs een beloning . "Ik beloof een miljoen dollar te betalen aan elke politieagent die, zijn grondwettelijke plicht vervullend, Vladimir Poetin vasthoudt als oorlogsmisdadiger, volgens de Russische en internationale wet,", kondigt hij aan via Facebook.

Grondwet geschonden

De zakenman woont zelf in Californië maar vindt dat Poetin de Russische grondwet heeft geschonden door 'vrije verkiezingen' af te voeren en zijn tegenstanders te 'vermoorden'. "Als Russische staatsburger zie ik het als mijn morele plicht om de denazificatie van Rusland te vergemakkelijken. Ik zal Oekraïne blijven helpen bij haar heroïsche inspanningen om de aanval van Poetins Orda te weerstaan”, voegt hij eraan toe.
Al meerdere landen hebben Rusland de rug toegekeerd. Eerder liet hij al weten in een videoboodschap dat de sancties eigenlijk al een oorlogsverklaring is van het Westen.

Bekijk de beelden hier

Bron: theportugalnews / parra