Ruzie 0Fux en Youness Ouaali loopt uit de hand: 'Aanslag op je ouders'

Net binnensep 01 2020, 8:43
De ruzie tussen 0Fux en Youness Ouaali dreigt steeds verder uit de hand te lopen. Na de vechtpartij tussen de twee vloggers van afgelopen week, werd er in de nacht van donderdag op vrijdag een explosief in het huis gegooid, waar vermoedelijk de ouders van 0Fux wonen. In een video wordt Ouaali nu ernstig gewaarschuwd.
Afgelopen week was het de beurt aan Youness Ouaali in een van 0Fux' video's met de titel 'Aangepakt', waarin het tot een confrontatie kwam en Ouaali gewopnd raakte in zijn gezicht. Zijn wraak lijkt echter snel gekomen te zijn, door een aanslag op een huis in Zaandijk. Rond 02:00 werd er een explosief naar binnen gegooid in een woning, waar de ouders van 0Fux vermoedelijk zouden wonen. Drie huizen raakte hierbij beschadigd, er voelen gelukkig geen gewonden.
In een video op het Youtubekanaal In Finem Facimus wordt Younes nu beschuldigd van de aanslag en gewaarschuwd voor een wraakactie. Een vervormde stem zegt: “Zoals je hier ziet weten we waar ook jouw ouders wonen, nu zijn de rollen omgedraaid. En daarom hebben we een cadeautje achtergelaten." Hierna stapt iemand met een rode capuchon uit een auto en gooit een steen tegen de ruit van een huis, waarna de stem zegt: “Oog om oog, tand om tand. Jij doet wat, wij doen wat", dreigt de stem. "Jij valt onschuldige mensen lastig, wij vallen je ouders lastig. Dus iedere keer dat je wat doet, pleeg je een aanslag op je ouders."

Check het dreigement naar aanleiding van de ruzie tussen 0Fux en Youness Ouaali hier:

Bron & beeld: Boevennieuws.pro, Youtube
"}])