'John Travolta probeerde dode zoon tot leven te wekken met Scientology techniek'

Net binnenjul 03 2019, 17:22
Net als een aantal andere celebreties zoals Tom Cruise is ook John Travolta een fanatiek aanhanger van de Scientology-kerk. Een voormalig lid van de kerk, Sam Domingo, heeft nu een opvallende bewering gedaan over de Amerikaanse acteur.
De 51-jarige Domingo, een oud-schoondochter van de wereldberoemde operazanger Plácido Domingo, zou Travolta hebben geprobeerd zijn eigen dode zoon tot leven hebben geprobeerd te wekken.
Aanhangers van Scientology geloven dat een persoon een onsterfelijk spiritueel wezen ( thetan ) is die een gedachte en een lichaam bezit. De aanhangers hebben een geheimhoudingsplicht en zien zichzelf vaak als superieure wezens ten opzichte van mensen buiten de sekte. Domingo verklaart tegen Primo
bedreigd te zijn toen ze de sekte wilde verlaten: “Ik weet dat ze deze onthullingen niet graag zullen lezen, maar ik laat me door niemand chanteren”, zegt ze. “John en zijn vrouw Kelly waren met hun twee kinderen, Ellen Bleu en Jett naar de Bahama’s afgereisd om er samen het nieuwe jaar 2009 in te luiden."
“Tijdens een epilepsieaanval is Jett met zijn hoofd tegen de rand van het bad terechtgekomen, waarbij hij om het leven kwam. Ik weet niet of hij al dood was toen John hem in de ambulance vergezelde naar het ziekenhuis, maar John heeft toen, volgens een typisch Scientology-ritueel, de Thetan bevolen om terug te keren naar Jetts lichaam. Dat deed hij meerdere keren, ervan overtuigd dat hij in zijn opzet zou slagen. Helaas is dat niet gebeurd.”

Dit zijn 10 geheimen van de Scientology-kerk: