Shelly komt met nieuw bewijs dat Kevin de vader van haar kindje is

Net binnenapr 02 2019, 12:13
Het huidige seizoen van Temptation Island mag dan een beetje tegenvallen, een van de deelnemers van vorig jaar zorgt nog altijd voor genoeg ophef. Dinsdag maakte Shelly, zelf bekend van Ex On The Beach, namelijk bekend dat ze een dochtertje heeft van niemand minder dan Kevin, Temptation-deelnemer van vorig jaar!
Kevin wil echter niks te maken hebben met het kindje en weigert aan een DNA-test mee te werken. De twee zouden elkaar op een feestje hebben ontmoet, waar hij haar dronken had gevoerd. Ondanks dat Kevin destijds een relatie had met Chloé, zou hij haar vervolgens hebben meegenomen naar een hotel, waar hij een sextape maakte. Na de bewuste avond ontdekte ze dat ze zwanger was.
Shelly stuurde AXED woensdag screenshots van gesprekken tussen haar en Kevin waarin ze hem vertelt dat hij de vader is van haar dochter. Kevin belooft in de berichtjes langs te willen komen, maar stuurde kort daarna een video, waarin hij met een vriend en een meisje op een terras zit, en zegt: 'Het eerste rondje is van hem (zijn vriend) op mijn vaderschap, en dan dit is mijn nieuwe mokkel dus daar ga je rekening mee moeten houden he, ma tis ook uw fout he, gij hebt mij laten spuiten....'
Shelly zegt echter niet boos op Kevin te zijn: "Ik ben teleurgesteld, hij heeft zoveel bewijs zoveel moois dat hij kan hebben en zijn leven kan beteren. Ik heb nu heel lelijk gedaan maar ik zat zaterdag klaar met zn dochter om ze elkaar te kunnen leren kennen maar hij was en is altijd dronken. Ik wou hem die kans schenken, grijp die dan? nee boos ben ik niet ik hoop dat hij zich herpakt en de man kan zijn die hij ergens diep van binnen wel zal zijn."
"Ik wil een verstandelijk volwassen gesprek zodat we bv de eerste verjaardag van onze dochter kunnen vieren. Voor haar, in haar voordeel, met liefde voor haar," zo besluit ze.

Bekijk hier de screenshots van het gesprek tussen Kevin en Shelly:

Kevin en Shelly
Kevin en Shelly
Kevin en Shelly
Kevin en Shelly