sonja bakker

Sonja Bakker onherkenbaar na transformatie 'Ze lijkt op Barbie!'

Net binnenfeb 17 2022, 15:26
Waar Sonja Bakker eerst haar fans aanspoorden om transformaties aan te gaan met haar dieettips, lijkt ze nu zelf volledig getransformeerd. Bakker is namelijk onherkenbaar nadat ze hier en daar wat heeft laten sleutelen aan haar gezicht. Sterker nog, sommige mensen vinden zelfs dat ze op Barbie lijkt.

Onherkenbaar na transformatie

Wie oude en nieuwe foto's van Sonja Bakker naast elkaar zet, zal schrikken van verbazing. Het lijken namelijk twee compleet verschillende personen. 'Wat is er met Sonja gebeurd?' vragen volgers zich af. Velen vergeleken haar zelfs met Barbie. Niet die van Oh oh Cherso, maar de pop.

Sonja Bakker

Zo blijkt Sonja Bakker namelijk een facelift te hebben gedaan, een neuscorrectie, botox in laten spuiten en zou ze ook haar lippen, tanden en ogen hebben gedaan. Weekend heeft zelfs een bron uit de cosmetische industrie geïnterviewd, om te achterhalen wat Bakker allemaal nog meer heeft laten doen. 'Ze heeft nu opgespoten lippen, wittere tanden, ik vermoed botox, haar ogen lijken gelift, ze heeft dikke zwarte wenkbrauwen, draagt zware make-up en ook haar haar transformeerde ze', vertelt de bron.

Bekijk de beelden

Bekijk hieronder de foto die volgers in shock achterliet over het uiterlijk van Sonja.
whatsapp image 2023 02 17 at 145141
sonja bakker showmag 2
Bekijk hieronder meer over de transformatie van Sonja Bakker.
Bron, beeld: D&D/ Instagram