Dit spookhuis betaalt je $20.000 als je het einde haalt!

Net binnenokt 01 2019, 11:44
Het bekende 'engste spookhuis ter wereld' McKamey Manor wil dat er eindelijk iemand het einde haalt. De eigenaar belooft nu daarom maar liefst 20.000 dollar aan degene die het tot het einde redt.
In het horror martelhuis waarin bezoekers op bizarre manieren worden ‘gemarteld’, en met enige blauwe plekken en schaafwonden het huis zullen verlaten heeft tot nog toe nog niemand de 8 uur volgehouden. Deelnemers zouden o.a. kakkerlakken moeten eten, levend begraven worden en beschoten worden met paintball guns.
De eisen zijn niet hoog: een zak hondenvoer, die de eigenaar doneert dat aan het dierenasiel. De ervaring is echter zo extreem dat je een contract moet tekenen van 40 pagina's. Je moet o.a. minimaal 21 jaar zijn, je wordt medisch gekeurd door een speciale dokter, en je moet een zorgverzekering hebben.
Deelnemers moeten hun ervaringen delen op video en sommigen menen gedwongen te zijn om te vertellen dat het een geweldige ervaring was. Deelnemers beweren dan ook dat de eigenaar een psychopaat is.
Zo meldt The Mirror over de 20.000 dollar beloning: "McKamey says he'll give you $20,000 if you complete the experience. If you don't complete it, you have to face a camera and say "you don't have to do this,"

Neem hieronder een kijkje in het bizarre spookhuis:

Durf je het aan? Meld je HIER !
"}])