elon musk

Steenrijke Elon Musk heeft geen huis! Legt uit

Net binnenapr 21 2022, 19:39
Het klinkt heel erg onwaarschijnlijk dat de rijkste man op aarde niet eens een eigen huis heeft. Maar het is toch waar, de steenrijke Elon Musk zegt geen eigen huis hebben.

Elon Musk

Elon Musk werd pas benoemd tot de rijkste man ter wereld met wel 273 miljard dollar. Dat wil nog niet zeggen dat hij zich ernaar gedraagt. Hij vertelde in een Ted-interview met Chris Anderson dat hij zijn levensstijl sober houdt. Het is wel onvoorstelbaar, omdat hij aardig wat geld stopte in een ruimterace met Jeff Bezos.

Steenrijk

De twee kregen daar heel wat kritiek voor. Chris Anderson had het volgende te zeggen: " Deze mensen zijn beledigd door het feit dat een individu dezelfde rijkdom kan hebben als een miljard of meer van ’s werelds armste mensen ."

Geen eigen huis

Elon geeft het volgende als reactie: " Het zou zeker problematisch zijn als ik miljarden dollars per jaar zou uitgeven aan mezelf, maar dat is helemaal niet het geval. Sterker nog: ik heb op dit moment niet eens een huis. Ik logeer letterlijk altijd bij vrienden. Als ik naar de Bay Area reis, waar het grootste deel van Tesla’s techniek zit, logeer ik bij vrienden ."
Hij schijnt ook op andere dingen te besparen. " Ik heb geen jacht en ik ga ook zelden op vakantie. Dus mijn persoonlijke consumptie is helemaal niet hoog. Het enige waar ik wel veel geld aan uitgeef is een eigen vliegtuig. Maar als ik het vliegtuig niet gebruik, dan heb ik ook minder uren om te werken ."

Bekijk hieronder het interview van Elon Musk:

Bron: Youtube, Rtlnieuws