steven brunswijk

Steven Brunswijk stapt in huwelijksbootje maar zou eerder zijn vreemdgegaan

Net binnenjun 19 2022, 10:15
Afgelopen zaterdag is Steven Brunswijk in het huwelijksbootje gestapt met zijn vrouw Ayla. Dit laat hij weten via zijn Instagram. Alleen blijkt hij tijdens hun relatie niet zou trouw te zijn geweest volgens Juicechannel.

Huwelijksbootje

"Na 3 jaar mag ik eindelijk deze grappige, ietwat vergeetachtige, blonde, maar bovenal prachtige dame trouwen ", schrijft Steven Brunswijk bij een foto met hem en Ayla erop. Het koppel heeft twee kinderen samen en hij heeft nog een dochter uit een eerdere relatie. Een echt sprookje zou je denken maar dat blijkt toch anders te zitten.

Vreemdgegaan

Volgens Juicechannel is Steven Brunswijk er niet vies van om van twee walletjes te eten. Hij zou herhaaldelijk zijn vreemdgegaan voor het huwelijk. Het kanaal zou een bron hebben gesproken. Tijdens de corona periode zou hij in een dip zijn beland omdat er geen werk was. In die tijd ging hij meerdere keren vreemd. Hij zou Ayla hebben verteld dat hij zakelijke afspraken had maar daar werd alles behalve zaken besproken.
De bron zou ook hebben verteld dat zijn omgeving ervan af wist. Een andere dame uit zijn vorige buurt had het ook heel gezellig met hem. Het is niet bekend of zijn vrouw Ayla op de hoogte is van de geruchten.

Bekijk het volledige verhaal hier:

Steven Brunswijk
"}])