screenshot 13 05 2020 19 47 40

Sylvie Meis reageert op mening dat zij alléén op rijke mannen valt

Net binnenmei 02 2020, 20:05
Sylvie Meis is TikTok aan het veroveren met haar sync-video's. In de video's geeft ze haar mening met behulp van bekende uitspraken van beroemdheden. En in de nieuwste heeft ze als doel de haters die claimen dat ze alleen met rijke mannen date.

Sylvie Meis reageert

Sylvie zegt o.a. dat ze geen rijke vent nodig heeft. Het lijkt een uithaal naar iedereen die claimt dat zij alléén maar op rijke mannen valt.

Geen rijke man nodig

Sylvie Meis reageert met: 'Voor alle onafhankelijke vrouwen'. In de video wordt er gezegd: "Ik hou van mannen. Ik vind ze te gek, maar je hebt ze niet nodig om te leven" "Mijn moeder zei eens: 'Op een dag moet je je settelen met een rijke man. En toen zei ik: 'Ik ben zelf een rijke man.'"
Deze uitspraak komt van zangeres Cher uit een interview uit 1996. Hoewel Sylvie Meis hier een mooi statement maakt, zijn haar laatste exen alles behalve mannen met een modaal inkomen.

Huidige vriend

Ook Sylvie Meis huidige verloofde Niclas Castello is miljonair. Johan Derksen haalde onlangs keihard uit naar Sylvie : " Wat me zo erg tegenstaat is dat ze alleen verliefd wordt op jongens met een hele rits creditcards in de portefeuille. Maar nooit op de plaatselijke warme bakker."

Bekijk Sylvie's posts hieronder:

Bron: RTL Boulevard, Sylvie Insta