Temptation-Fabiola onthult: is ze met Niels het bed ingedoken? 'Ik verleidde hem' (Video)

Net binnenjun 01 2020, 21:17
Heeft Fabiola de lakens gedeeld met Niels tijdens Temptation Island? Die vraag houdt veel kijkers bezig. In een open gesprek met oud-profvoetballer Andy van der Meyde geeft ze eindelijk het verlossende antwoord.
Fabiola wist Niels, die vriend van Rosanna Voorwald, tijdens Temptation Island te verleiden: 'Ik vond het wel leuk, het was een heel avontuur. Ik heb het wel fijn gehad, daar in Mexico. Volgens mij was het qua luxe het allerbeste seizoen tot nu toe, echt niet normaal. Een villa voor de vrouwen, een villa voor de mannen. Maar uiteindelijk sliep ik ook in de mannenvilla', vertelt ze blondine in een aflevering van de YouTube-serie Bij Andy in de Auto.

Niels wilde wel

Alhoewel ze dus in de mannenvilla belandde, is er volgens Fabiola niks gebeurd tussen haar en Niels: ' Volgens mij kon zelfs een kip hem nog verleiden. Verder is er niets gebeurd. Hij wilde wel, maar ik deed gewoon niks. Bah. Het ging er gewoon om dat ik hem kon verleiden, meer niet.'

Boxing Influencers

Fabiola doet niet alleen een boekje open over Niels, maar vertelt ook haar veelbesproken gevecht in Boxing Influencers: Fabiola vs. VonnekeBonneke. Fabiola sprong tijdens de vorige editie in de ring om Vonneke uit te dagen en heeft sindsdien keihard getraind, zo vertelt ze aan Andy: 'Dat ik haar moest uitdagen was wel voor mij bedacht. VonnekeBonneke wist dat ook al van tevoren. Desondanks werd ze echt aggressief. Echt een gek wijf.'

Echt depressief

Helaas ging het gevecht vanwege corona niet door en voor Fabiola kwam dat als een grote klap: 'Ik had elke dag hard getraind, echt heel serieus. Ik was ook blij, want ik kon eindelijk iets aan de wereld laten zien waar ik goed in was. Ik had mijn passie gevonden. Maar een week van tevoren hoor je dan dat het niet doorgaat. Nadat het afgelast werd, werd ik echt depressief. Ik heb twee weken bijna alleen maar in bed gelegen. Dat was echt zwaar', vertelt ze.

De waarheid over Niels en meer bekijk je in onderstaande video:

Bron: Lovereality, Grazia, YouTube

Fabiola rapt met kickbokser Sammy Schilt:

"}])