Temptation-Giorgio reageert na de gewelddadige aanval door 20 man!

Net binnenaug 01 2019, 21:38
Afgelopen weekend raakten Temptation Island-verleider Giorgio en zijn verloofde Samra flink gewond nadat ze laf in elkaar werden geslagen door een groep van zo'n 20 man op het Mazefestival in Maaseik. In het Belgische weekblad TV Familie doet de Belgische Italiaan zijn verhaal over wat er gebeurde.
Violgens Giorgio werd hij puur geslagen omdat hij bekend is van tv. De ruzie ontstond toen een jongen opzettelijk tegen hem opliep. "Hij zocht ruzie met mij", aldus Giorgio, die verklaart dat er al snel een grote groep om hem heen stond. "Tegen zo’n bende valt niets te beginnen. Van die slagen heb ik zelfs het bewustzijn verloren."
Samra, die alles zag gebeuren, probeerde haar vriend te beschermen door op hem te gaan liggen, maar hierdoor kreeg zij zelf ook klappen. Ze liep hierbij een gebroken arm en vier gebroken ribben op.
Pas toen hij in de ambulance lag kwam Giorgio weer bij wen bleek zijn neus gebroken. "Ik hing vol bloed. Ze hadden voor alle zekerheid een steunverband rond m’n nek gedaan, want ze dachten dat die ook zwaar geraakt was."
Inmiddels heeft de Vlaming een aantal namen van mannen die bij de aanval betrokken waren. "Verder laat ik de politie het werk doen."