Temptation-Rosanna compleet onherkenbaar: 'Je lijkt Yolanthe wel!' (Beelden)

Net binnenjul 01 2020, 14:35
Temptation-Rosanna is niet vies van plastische chirurgie. De brunette heeft flink aan haar uiterlijk laten sleutelen en kreeg hier veel kritiek op. Fans vonden dat er 'niks meer natuurlijk aan haar was'. Maar Rosanna steelt nu de show met een compleet nieuwe look; ze is onherkenbaar en volgers gaan los!

Extensions en nieuwe haarkleur

Op Instagram showt Rosanna haar nieuwe look. Ze is behoorlijk onherkenbaar; vooral haar kapsel is flink onder handen genomen. Zo heeft ze extensions laten zetten en gekozen voor een nieuwe haarkleur. De realityster laat weten er erg blij mee te zijn en zo denkt Temptation-vriendin Simone er ook over: 'Staat je echt prachtig meid, ik ben er ook echt blij mee.'

Positieve reacties

De positieve reacties op Rosanna's nieuwe look stromen binnen. 'Mooi je make up en je haar!' , zegt Rowena uit Temptation VIPS. Een ander vindt Rosanna 'precies de zus van Yolanthe cabau'. 'Zo mooi jouw lange haren ', reageert een andere fan. Weer iemand zegt: 'Wauww prachtige foto’s schat!' . Rosanna's ego is in ieder geval voldoende gestreeld!

Herken jij haar terug? Bekijk de foto's hieronder:

Bekijk alle foto's op haar Instagram

Rosanna zoals we haar kennen in Temptation: