Temptation-Yasmine opent aanval op Fabiola! Zij reageert! 'Uitgewoonde h*er!'

Net binnendec 09 2020, 11:32
Temptation-Yasmine maakt online absoluut geen vrienden. Nadat ze eerder beschuldigd werd van oplichting, slaat ze nu keihard terug. En niet alleen naar haar exposers, maar óók naar Fabiola. En die laat niet zomaar over zich heen lopen.
Volgens haar exposers heeft Yasmine heel wat dames voor honderden euro's opgelicht. Maar volgens de verleidster is hier absoluut niks van waar. 'Ik ben zeker geen oplichter, nooit geweest en zal ik nooit zijn' , aldus Yasmine op Instagram tegen het roddelaccount Marwa Juice.

'Gaan we serieus slachtoffer spelen?'

Zijn gaan hier keihard tegenin. 'Gaan we nou serieus slachtoffer rol spelen? Je licht mensen niet op met 2 tientjes, dit gaat om duizenden euro's en nu iedereen van deze oplichting afweet wil je slachtoffer spelen?' Waarop Yasmine reageert: 'Dat is zeker niet zo, het is maar hoe jullie het willen zien. Jullie willen mij als slecht persoon zien en neer zetten.'

Aanval op Fabiola en Famke Louise

Niet alleen ontkent Yasmine glashard dat ze een oplichtster is, ze opent ook nog eens de aanval op Fabiola en Famke Louise. 'Ga een Famke of Fabiola posten maar laat mij met rust' , schrijft ze. Gevolgd door: 'Fabiola wil de fame en sensatie rond zich, ik hoef die sensatie niet rond me.' En daar reageert Fabiola, die niet over zich heen laat lopen, keihard op.

Bekijk de aanval van Yasmine en Fabiola's reactie hieronder:

Bron: Instagram

Lees ook: