cr z

Temptation-Zach deelt vreemdste video die je vandaag zult zien!

Net binnenmei 21 2020, 12:57
Er gaat geen dag voorbij zonder dat Zach in de spotlight staat. Maar dit keer heeft hij zichzelf écht overtroffen. Zach deelt een hele vreemde video met zijn volgers, waarin hij als Freek Vonk de natuur induikt.
In de video gaat Zach, in Freek Vonk -stijl, in een recreatiegebied op zoek naar 'wilde dieren' ( 'nog wilder dan Christian!' ). Verkleed als padvinder eet hij een ‘sprinkhaan’ (oftewel: een tak) en moet hij kiezen tussen een festivalletje pakken met Gianni en Melissa of 24 uur in een isoleercel met Roshina. 'Zet mij maar in een dwangbuis naast Roshina! ',

'Waarom is deze video echt geweldig!?'

Volgers reageren verbaasd op de vreemde video van Zach: 'waar de f*ck heb ik zojuist naar gekeken ', zegt iemand. Een ander reageert met: ' Waarom is dit echt geweldig hahaha' . Ook wordt hij een ' Legend' genoemd.

'Klein onzeker jongetje ben je'

Niet iedereen reageert positief. Vooral als het gaat om ex Simone zijn de reacties niet van lucht: 'Klein onzeker jongetje ben je. Simone is de grootste loser als ze je een kans heeft gegeven na 3 x vreemdgaan' , reageert een volger. Iemand anders zegt: ' Zach wel soldaat dat je simone zo ver hebt kunnen krijgen dat ze je geloofd over dat geheugenverlies na drinken '.

Bekijk de video van Zach in Freek Vonk-stijl hieronder:

Bron: Lovereality, YouTube

Trouble in Paradise