screenshot 04 05 2022 19 52 04

Tennis-legende Boris Becker moet 2,5 jaar zitten in deze gevreesde gevangenis!

Net binnenfeb 04 2022, 9:57
De tennislegende Boris Becker staat onder andere bekend voor het winnen van Wimbledon op 17 jarige leeftijd. Het laatste wat men dacht is dat hij ooit in de gevangenis zou belanden. Hij zal 2,5 jaar moeten doorbrengen in deze geteisterde gevangenis.

Boris Becker

De alom bekende Boris Becker, oftewel 'Boem Boem', werd op 37 jarige leeftijd schuldig bevonden van faillissementsfraude. Hij had zelfs een vermogen van 170 miljoen euro dat in rook is gegaan vanwege echtscheidingen en slechte beslissingen.

Door ratten geteisterde gevangenis

Hij werd afgelopen vrijdag in de Wandworth Prison in Groot-Brittanië opgesloten. Het is zeker geen gevangenis waar je lekker achterover kan zitten en kan relaxen. De gevangenis staat onder andere bekend om haar overbevolking en geweld. Tevens zitten ze vaak met een rattenplaag.
Volgens journalist Chris Atkins is de gevangenis helemaal niet gezellig. In zijn boek omschrijft hij: “Het eerste wat me opviel toen ik binnen moest was het geluid. Schreeuwen, bonzen, schreeuwen, grommen, blaffen, dreigen, tieren, lachen, zeuren, ruzie maken, vechten, huilen en nog meer huilen.”
De kamer van Boris is maximaal 8 vierkante meter groot en deelt het ook met een andere medegevangene. Er staat een stapelbed en een prehistoriche televisie. De wc-pot staat precies in het midden van het kleine kamertje. Hier zal Becker de komen 2 jaar moeten vetoeven. Zijn verblijf kan verkort worden door goed gedrag. Alhoewel zijn advocaten in beroep zijn gegaan, zal hij wel alvast in zijn klein kamertje naar Wimbledon moeten kijken.

Bekijk hieronder videos van de gevangenis:

Bron: Youtube, Clint