screenshot 17 4 2023 12 21 29

Terrortwin Esmee wil zich serieus bekeren tot Islam: ‘Ik ben uitgekozen door Allah’ (VIDEO)

Net binnenmrt 18 2023, 12:39
Terrortwin Esmee Ipema, bekend van de televisieprogramma's 'Ex on the Beach' en 'Echte Meisjes in de Jungle', is bezig met het verdiepen van haar kennis van de Islam en lijkt dichterbij te zijn tot bekeren.

Moskee

Op haar Instagram story deelt de brunette dat ze al voor de derde keer naar de moskee is geweest. Ze krijgt daarbij hulp van vrouwen die haar alles willen uitleggen en ondersteunen in haar leerproces. Esmee vertelt dat ze rustig wordt van het bezoek aan de moskee en er veel leert. Ze begrijpt dat de Islam vaak negatief wordt afgeschilderd, maar gelooft dat het belangrijk is waar je met je hart in gelooft. Ze zegt: "Het is niet raar, want wij zijn allemaal op deze wereld gezet en niemand weet waarom."

Terrortwin Esmee interesse in de Islam

Terrortwin Esmee heeft altijd al geweten dat er "iets" was, maar wist niet precies wat. Ze wil zich nu beter verdiepen in de Islam omdat ze het interessant vindt en veel vragen heeft. Ze begrijpt dat er mensen zijn die niets willen weten van de Islam, maar ze gelooft dat Allah degenen leidt die hij wil leiden, en dat zij daarom is uitgekozen om meer te leren over de religie. Esmee ziet het leven als een test voor het hiernamaals en wil niet sterven als niet-moslim.

Geleid door Allah

Eerder schreef Esmee op Instagram dat ze in het verleden niet wist waar ze voor leefde, maar dat het nu steeds duidelijker voor haar wordt. Ze was altijd bang voor de dood, maar begint nu te geloven dat het leven slechts een tussenstop is op weg naar het hiernamaals. Ze ontmoet om de een of andere reden altijd moslims en denkt dat dit gebeurt omdat Allah haar leidt.

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: TikTok