ontwerp zonder titel 29

TikTok ster Addison Rae onder vuur vanwege te gewaagde bikini "Godslastering!"

Net binnenmei 04 2022, 19:10
Addison Rae is ontzettend succesvol met haar TikTok kanaal. Zo succesvol dat ze miljoenen verdient aan al haar verschillende samenwerkingen met kleding- en beautymerken. Over haar laatst campagne, met Adidas, waren mensen echter niet zo blij. Dit allemaal vanwege de bikini die Addison draagt in de campagne.

Bikini Addison Rae

In de Adidas campagne zien we een foto van Addison Rae waarop ze haar mond open heeft. Ze heeft een wit bikinitopje aan, waar op de ene borst 'Father' en de andere borst 'Son' staat. Naast het Adidas logo, is ook het woord 'praying' te zien. Hiermee beelt de campagne de volgende zin uit: 'praying to the Father and Son'. Het is een woordgrapje, omdat de campagne van een collectie, genaamd 'Praying' is.
Dit schoot echter volledig in het verkeerde keelgat bij Christelijke mensen, die het godslastering vonden. Nu liggen zowel Adidas, als Addison onder vuur. De TikTok ster en het merk hebben de originele post dan ook verwijderd.

Bekijk de beelden

Bekijk de campagne en de toonaangevende bikini van Addison Rae en Adidas, hieronder.
addison rae
skft 226e1672e0e3f2ec98a787ae98a202a0jpg
Bekijk hieronder ook enkele reacties op de foto's uit de campagne.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

TikTok

Addison Rae is bekend geworden vanwege haar dansjes op TikTok. Bekijk hieronder meer over dansjes op het populaire platform.
Bron: Twitter Beeld: Instagram