makeup

TikTokker gaat viraal met bizarre transformatie! "Altijd zwemmen op de eerste date" (beeld)

Net binnenmrt 22 2023, 13:06
Deze TikTokker wist viraal te gaan nadat ze volgers een bizarre transformatie liet zien. De vrouw is een make-up artist en weet zich ieder keer om te toveren met verschillende make-up looks.

Make-up looks

Sarah, zoals de vrouw heet, weet haar volgers keer op keer te verassen met haar make-up looks. Dit keer gaat ze voor een video om haar make-up te verwijderen. Ze haalt alles langzamerhand weg. Er lijkt niets te mankeren. Haar tanden zien er kaarsrecht en wit uit maar dit blijkt een gebit te zijn. Die verwijderd ze als eerst. De rest volgt daarna. Vervolgens eindigt ze met een make-uploos gezicht. De video zorgt voor ophef in de comments.

Transparant

Aan haar content te zien, is de TikTokker heel transparant. In meerdere video's is te zien dat ze last heeft van acne en dat ze een gebit draagt. Sarah lijkt er zelf niet zo wakker van te liggen want haar pagina zit vol met dit soort content en maakt ze er toch iets humoristisch van.

Comments

Verschillende mensen reageren dat op haar transformatie en dat ze op de eerste date willen zwemmen. Er zijn nog wel mensen die voor haar opkomen. "Ze heeft de moed en schoonheid om dit hier te doen terwijl jullie negatief zijn en schuilen achter een scherm", laat een volger weten. De video is inmiddels meer dan 7 miljoen keer bekeken.

Bekijk de beelden hier:

Bron: TikTok
"}])