screenshot 7 2 2022 21 56 55

Tinder Swindler Simon heeft grote plannen in Hollywood en wil eigen datingshow!

Net binnenjan 16 2022, 12:51
De Netflix-Docu Tinder Swindler is je vast niet ontgaan. Simon Leviev wordt ervan beschuldigd meerdere vrouwen te hebben opgelicht voor miljoenen euro's. Wat een treurig verhaal is voor de vrouwen, heeft voor hem toch wel voor wat fame gezorgd. Waar hij goed gebruik van lijkt te maken.

Grote plannen

Volgens verschillende bronnen rondom TMZ zou Leviev grote plannen hebben en Hollywood willen veroveren. Hij zou aan een boek schrijven en eigen podcast willen starten over dating. Maar hij zou ook zijn eigen datingshow willen waarin vrouwen vechten om zijn liefde. Sinds kort is Simon wel gelukkig met zijn nieuwe liefde, model Kate Konlin. Maar dat lijkt hem niet tegen te houden. Hij lijkt zijn roem na de documentaire goed te willen gebruiken.

Tinder Swindler

In de nieuwe documentaire Tinder Swindler hebben drie verschillende vrouwen hun verhaal gedaan over de oplichterij en fraude praktijken van Simon Leviev. Hij liet talloze vrouwen denken dat hij schatrijk was en de zoon was van een diamantenmagnaat. Leviev wist een luxeuze leven te leiden maar dan op kosten van deze vrouwen. Hij deed allerlei mooie beloftes waardoor de vrouwen dit ook echt geloofde. Ze gaven hem creditcards en contact geld. Hij betaalde dit nooit terug en de vrouwen kwamen erachter dat ze waren opgelicht. Zelf ontkent hij de beschuldigingen maar is inmiddels als verbannen van Tinder.

Bekijk de video's hier

Bron: Youtube, FunX