Undercover Seizoen 2 gaat over illegale wapenhandel, Nieuwe details bekend!

Net binnenjun 26 2019, 15:36
Het eerste seizoen van de allereerste Nederland-Belgische Netflix Original Undercover was een daverend succes en onlangs verschenen al de berichten dat de opnames van Undercover seizoen 2 alweer waren begonnen. En hierover is meer bekend geworden. Variety maakt nu meer bekend over het nieuwe seizoen.
Undercover seizoen 2 zal zich een jaar verder in de tijd afspelen en gaan over de wereld van de illegale wapenhandel. Er wordt een groot netwerk ontdekt dat vanuit Syrië wapens naar België brengt. Anna Drijver (Kim de Rooij) en Tom Waes (Bob Lemmens) zullen weer de hoofdrollen spelen. Kim zal echter niet meer voor de politie werken, maar voor een mensenrechtenorganisatie. Bob gaat wel weer aan de slag als undercover agent.
Uiteraard keert ook Frank Lammers terug als de beruchte drugsbaas Ferry Bouman. Bouman zit in seizoen 2 in de gevangenis en probeert van daaruit achter de identiteit te komen van de agenten die verantwoordelijk zijn voor zijn opsluiting.
Undercover seizoen 2 zal opnieuw uit 10 afleveringen bestaan en waarschijnlijk in het voorjaar van 2020 op Netflix te zien zijn.

Heb je het eerste seizoen van Undercover nog niet gezien? Check hier de trailer:

Undercover seizoen 2