brard

Vrienden Lil Kleine en Jaimie: "Ze zijn niet meer bij elkaar"

Net binnenjan 15 2022, 14:46
De vrienden van Lil Kleine en Jaimie verklappen aan Patty Brard dat "ze niet meer bij elkaar zijn". Zij laten verder weten in de uitzending van Shownieuws dat zij zich zullen ontfermen over Lil Kleine, nu hij weer op vrije voeten is.

Lil Kleine

Lil Kleine is intussen weer vrijgelaten, nadat hij verdacht wordt zijn vriendin Jaimie Vaes te hebben mishandeld. " In de twee weken dat 'ie vast binnen heeft gezeten, heeft hij een hoop tijd gehad om na te denken ", begint Patty. " Hij weet dat er daadwerkelijk iets moet veranderen, want als hij zo doorgaat blijft er echt niets meer van zijn leven en carrière over óf er gebeurt een ongeluk. "

Niet meer bij elkaar

De vrienden van Lil Kleine laten aan Patty weten dat Lil Kleine niet meer in de buurt van Jaimie mag komen. " Ze hebben ook gezegd: kom maar bij ons in huis. Die hebben ook van de week zijn spullen uit het huis (waar hij eerst met Jaimie woonde, red) weggehaald, zodat er ook geen gezeik meer kan zijn. (...) Iedereen dacht dat Jaimie ging verhuizen, maar het waren dus de spullen van Jorik (de rappers echte naam, red) die eruit zijn gehaald ."

Bekijk hieronder de video van Patty:

brard 1 1024x555
Bron: shownieuws, talpa